Don Juan | Malaga

The Project

The residential Don Juan is implanted in the area of the University of Malaga campus, and comprises a mixed program of living and working, including housing, commercial premises and offices, a new concept of residential set, characterized externally by a sloping glass and chrome treatment facade that provides strong personality to the building in a cluster of repetitive and homogeneous buildings.
The set is configured in plan according to an L-shape scheme with a height of PB+7, and is located next to one of the densest road network of the capital.
In the façade, the building acquires character due to the use of new materials and structural mesh in fences and ornamental ironworks, along with other traditional element such as ceramic bricks.

Share Button

Gallery